RISCURI IN COMUNITATE MEA

Descrieti pericolele naturale si provocate de om care exista in comunitatea dumneavoastra. Intrebati expertii, date istorice, statistici. Incărcați fotografii si alte materiale adecvate. Care dintre pericolele enumerate pot afecta comunitatea scolara?

SCOALA PROFESIONALA VALEA STANCIULUI

Localitatea:Valea Stanciului

           Seceta este un hazard climatic cu o perioada lunga de instalare si este caracterizata prin scaderea precipitatiilor sub nivelul mediu, prin micsorarea debitului raurilor si a rezervelor subterane de apa care determina un deficit mare de umezeala in aer si in sol cu efecte directe asupra mediului si in primul rand asupra culturilor agricole.

Comuna Sadova este localizată pe șoseaua internațională Craiova – Bechet, la aproximativ 50 de km de Craiova. Din comuna Sadova fac parte și satele Raieți și Piscu Sadovei, care se întind în cea mai mare parte de-a lungul drumului național DN55, pe care circulația rutieră este destul de intensă, fapt care conduce și la foarte multe accidente rutiere .

                    Omul traieste permanent intr-un mediu in care este expus unei mari diversitati de situatii mai mult sau mai putin periculoase generate de numerosi factori. Manifestarile extreme ale fenomenelor naturale cum sunt cutremurele puternice, furtunile, inundatiile, la care se adauga accidentele tehnologice si situatiile conflictuale, pot sa aiba influenta directa asupra vietii fiecarei persoane si asupra societatii in ansamblu.

Pagini

  • Site Counter:595,532