О пројекту

Пројекат YOUTH RIDERS ("Млади јахачи") је иницијатива, кофинансирана од стране Европске уније кроз ИНТЕРРЕГ-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија и има за циљ изградњу капацитета и сарадњу у области младих и омладинске политике, који треба да допринесу интеграцији и друштвено-економском развоју бугарско-српског пограничног региона.

Други позив за приједлоге пројеката

22.01.2018. Министарство регионалног развоја и јавних делова Републике Бугарске у сарадњи са Министарством за европске интеграције Републике Србије најавило је 22. јануара 2018. Други позив за подношење приједлога пројеката у склопу Интеррег-ИПА програма прекограничне сарадње Бугарска-Србија 2014- 2020, са циљем побољшања прекограничне сарадње између Бугарске и Србије. Програм се суфинансира из Инструмента претприступне помоћи ИИ (ИПА ИИ) Европске уније.

Одржане тренинг сесије у Србији

У оквиру пројекта "Youth Riders" / "Млади јахачи", у периоду од 16. до 19. новембра 2017. године у Нишу одржане су две дводневне тренинг сесије за укупно 32 младих узраста од 16 до 29 година са територије 7 пограничних управних округа из Србије (Борски, Зајечарски, Нишавски, Пиротски, Јабланички, Пчињски и Топлички). Прва тренинг сесија на тему "Омладинске политике и локалне акције у заједници" одржана је у периоду 16-17. новембар 2017. године, док је друга тренинг сесија на тему "Пројектни менаџмент и ЕУ фондови" одржана у периоду 18-19. новембар 2017. године.

Javni poziv za trening sesije u Srbiji

DRUŠTVO ZA RAZVOJ DECE I MLADIH - OTVORENI KLUB IZ NIŠA

RASPISUJE JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE MLADIH NA TRENING SESIJAMA U SRBIJI

U OKVIRU PROJEKTA "YOUTH RIDERS" ("MLADI JAHAČI")

 

Zainteresovani kandidati imaju mogućnost da učestvuju na trening sesijama na teme:

1) dvodnevni trening za mlade na temu "Omladinske politike i lokalne akcije u zajednici"

Pages

  • Total Visitors: 864678